Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu Büyükşehir’e bağlı dış birimlerde incelemelerde bulundu. İncelemeler sırasında Genel Sekreter Çöpoğlu’na, Genel Sekreter Yardımcısı Hikmet Yıldırım’da eşlik etti.

Büyükşehir Belediyesinin farklı noktalarda hizmet veren dış birimlerine bugün ziyaretlerde bulunan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu, kurumun idari çalışma alanlarının yanı sıra hizmet binalarının durumları hakkında da yetkililerden bilgiler aldı.

Sırasıyla, Altınordu ilçesindeki Büyükşehir Belediyesine bağlı Sebze ve Meyve Hali, Şehir Otogarı, İtfaiye Hizmet Binası ve Zabıta Hizmet Binasında incelemelerde bulunan Genel Sekreter Dr. Mustafa Çöpoğlu, çalışma koşullarındaki eksiklikleri not aldırarak yapılması gerekenler konusunda yetkililere talimat verdi.

Ordu Büyükşehir Belediyesinin yeni yapılanan bir Belediye olmasından dolayı hizmet birimlerinin çalışma alanları konusunda bazı eksiklikleri olduğuna dikkat çeken Genel Sekreter Dr. Mustafa Çöpoğlu, “Bu gezi ve incelememizde 4 birimimizin yapısal durumunu görme fırsatı bulduk. Özellikle hemen yapılması gereken tadilatlar olduğunu gördük. Bu tadilatları biran önce başlatarak birimleri sağlıklı bir yapıya kavuşturacağız. Bizim için halkımıza hizmet verdiğimiz alanlarla beraber, personelimizin çalışma koşulları da önemlidir. Kaliteli ve verimli hizmet vermek için bu düzenlemeleri kısa sürede yapacağız” dedi.Haber Merkezi
Editör: Haber Merkezi