2 hafta öne yeni teknik heyet ve futbolcularla birlikte şehirde iyi bir hava yaratan Orduspor, ilk mağlubiyetini aldı. Yeni isimlerle 1926 Bulancakspor deplasmanından 1 puanla dönen ve evinde Çarşambaspor’u da yenerek bu sezonki ilk galibiyetini alan Mor-Beyazlılar sezonun en önemli maçında Sivas Demirspor’a konuk oldu.
-4 puanlı Orduspor, bir basamak üzerinde yer alan 10 puanı olan Sivas Demirspor ile Sivas’ta karşı karşıya gelirken, ilk yarı iki takımda poziyon bulmakta zorlandı. Teknik Direktör Hüseyin Köse, geçen hafta kazanan kadroyu bozmazken ilk yarının son anlarında ev sahibi ekipte Salih müthiş bir golle takımını öne geçirdi.

Maçın ikinci yarısında da vasat bir oyun ortaya koyan iki takımda seyircilere sıkıcı bir futbol izlettirirken, zaman zaman gelişen Sivas Demirspor ataklarında da kaleci İsmail başarılı kurtarışlar yaptı. İki takım da halı sahayı andıran ağır zeminde top yapmakta zorlanırken, maçta başka gol olmadı ve Sivas Demirspor maçı 1-0 kazandı.

Stadyum: Fuar Alanı 1 Nolu Saha
Hakemler: Tuğba Üçüncü, Ahmet Çıtak, Okan Delier
Sivas Demirspor: Mikail, Kaan (Dk.85 Abdülbaki), Fatih (Dk.14 Yasir), Şükrü Canpolat, Mesut Hançer, Muhammet Yörük, Yasin Yılmaz, Tugay Özcan, Mustafa, Salih Bölükbaşı, Turgut
Orduspor: İsmail, Tayfun Çelebi, Halim Kurtuluş, Sait Özaydın, Furkan Şirin, Erkan İnan, Oğuz Yılmaz (Dk.70 Abdullah), Enes Kaburga (Dk.45 Batuhan), Arda Arslan, Mustafa Bayhan (Dk.73 Mustafa Kemal Kara), Ferhat Akkılıç
Gol: Dk.45 Salih (Sivas Demirspor)
Sarı Kart: Kaan, Turgut, Muhammet, Turancan, Şükrü (Sivas Demirspor) Erkan, Şirin (Orduspor)
SAMET KARADAĞ / ORDU YORUM 
Editör: Haber Merkezi