Ligde Orduspor’un başında çıktığı 5 maçta 4 yenilgi alarak taraftlar tarafından gideceği beklenen Turgut Kural, Sakaryaspor maçında da takımın başında olacak. Son 4 maçta 0 çeken Kural’lı Orduspor’un, Sakaryaspor maçında nasıl bir 11’le sahaya çıkacağı merakla bekleniyor. Sakat oyuncularn çokluğuna cezalılarda eklenince Turgut Kural ve ekibi kadro tercihinde sıkıntılar yaşıyor.


Eldivenler Kaan’a geçebilir


Orduspor’da 1 hafta kadro dışı kalan ve son 2 maçta kaleyi Mertcan’a kaptıran Kaan Kars’ın Sakaryaspor maçında kalede olması bekleniyor. Son oynadığı maçlarda eleştirilen Kars’ın artık kafa olarak dinlendiği ve kendini daha iyi adapte etmesi bekleniyor.

Savunma tandemi ilk kez birlikte

 
Orduspor’da sakat ve cezalıların özellikle savunma bölgesinde olması, Sakaryaspor maçında kim oynarsa oynasın ilk kez birlikte oynayacakları anlamına geliyor. Sağ bekte yeri garanti olan Arda ile birlikte savunma ortasında Yunus ve Asımcan’ın oynaması bekleniyor. İki oyuncunun hafif sakatlıkları olurken cezaslı Burak ve Altan’ın yokluğunda diğer isimler ise Mustafa Bayhan ve Oğuz Yılmaz. Savunmanın sol bölgesinde ise geçen sezon şans bulan Furkan Mızrak şans bulabilir.

Orta saha karışık


Tolga ve Özgen’in yokluğunda Altan’ı orta sahaya koyarak çare arayan Kural, Sakaryaspor maçında ise cezalı Altan’dan faydalanamayacak. Kural’ın orta saha üçlüsünde Doğancan, Oluş ya da Emre Usta ve Burak Özsoy’a şans vermesi bekleniyor.

İleri üçlü belli gibi


Turgut Kural hücum hattında ise Murat Torun ve Emre Gemici’nin yanında oynayacak üçüncü kişi arasında git gel yaşıyor. Kural’ın Batuhan Şenel, Can Öztürk, Emre Usta ve Alihan Öztürk isimleri arasından bir tercih yapması bekleniyor.
Ordu Yorum / Samet Karadağ
Editör: Haber Merkezi