Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ı makamında ziyaret etti.
MHP Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz’a ziyaretinde Altınordu İlçe Başkan Yardımcısı Ali Şenyurt ve Yönetim Kurulu üyeleri eşlik etti.
Başkan Tekintaş, ziyarette yaptığı konuşmada,“Demokrasimizin temel dinamikleri ve unsurlarından biri olan siyasi partilerimizin ziyaretlerinden mutluyuz” dedi.
30 Mart tarihine kadar siyasi rekabet olduğunu, seçimlerin ardından hep beraber çalışılması gerektiğini belirten Belediye Başkanı Engin Tekintaş, “Tüm siyasi parti ve sivil toplum örgütlerimiz ile çalışmalarımızı birlikte ortaya koyacağımızı ifade ediyorum.  Burada sizleri ağırlamaktan son derece mutluyum. Belediye hepimizin, 30 Mart’a kadar siyasi rekabet vardı, artık birlikte hizmet etmek için iktidar - muhalefet demeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Mecliste bulunan 3 MHP’li arkadaşlarıma da ifade etmiştim. Demokratik yapının içerisinde bunlar olacak. Yarış yapılacak ve bu yarışta birileri kazanacak. Birisi kazanamamış olsa bile bu şehir için hizmet etmeye birlikte yola devam etmeye gayret edeceğiz. Beklentimiz budur.  Altınordu ilçemiz için her zaman fikirlerinizi bekleriz” diye konuştu.
İl Başkanı Köksal Yılmaz ise,” MHP İl ve Altınordu İlçe teşkilatı olarak başkanımıza hayırlı olsun diyoruz. Bundan sonraki görevlerinde başarılar dileriz. Her şey Ordu için, bize ne görev verilirse MHP olarak her zaman yanlarında olacağız” şeklinde konuştu.Haber Merkezi
Editör: Haber Merkezi