AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları başkanlığının öncülüğünde Ordu İl Kadın Kolları Başkanlığı, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenenler için "Sıcak Sofralar Tekrar Kurulsun Mutfak Seti Kampanyası" başlattı.

Partiden yapılan açıklamada, depremin yaşandığı ilk andan itibaren sahada olan kadın kolları teşkilatlarının, özellikle kadınların ve çocukların ihtiyaçlarını tespit ve temin için seferber olduğu belirtildi. Şimdiye kadar 466 hanede 2800 depremzedeye ulaştıklarını bildirilerek ziyaretlerinin devam ettiğini ifade ettiler.

Açıklamada, saha çalışmalarında diğer ihtiyaçlarla birlikte mutfak malzemesi ihtiyacı olduğunun da tespit edildiği, bu doğrultuda, Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı olarak Türkiye genelinde il ve ilçe teşkilatlarını kapsayan, "Sıcak Sofralar Tekrar Kurulsun Mutfak Seti Kampanyası"nın başlatıdığı aktarıldı.

Kampanyaya, teşkilat mensuplarının en az bir setle katılmasının planlandığı, mutfak seti içinde, tencere, tava, çaydanlık, tabak, kase, bardak, çatal, kaşık, saklama kabı, ekmek bıçağı ve sofra bezinin yer alacağı bildirildi.

AK Parti Ordu İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Baysal da yaptığı açıklamada, kadın kolları olarak, zaman içinde oluşacak ihtiyaçlar doğrultusunda vatandaşlarımızı yalnız bırakmayacağız." ifadesini kullandı. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi