Ziyaretlerde eğitim camiasının şehirdeki temsilcilerine çiçek takdiminde bulunan ekipler Başkan Aşkın Tören'in selamlarını, hediyelerini ve kutlama mesajını da ulaştırdılar. Ayrıca mesleği öğretmenlik olan ve çeşitli alanlarda şehre hizmetlerini sürdüren eğitim camiasının sembol isimleri de Belediye ekipleri tarafından ziyaret edilerek öğretmenler Günleri kutlandı.

Gün içerisinde düzenlenen programlarda öğretmenleri yalnız bırakmayan Başkan Aşkın Tören 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla sosyal medya hesaplarından da bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Aşkın Tören yayınladığı kutlama mesajında; “Şahsım adına; üzerimde emeği olan bütün öğretmenlerime şükranlarımı sunuyor, hayatta olanların tek-tek ellerinden öpüyorum.

Sevgiyi, barışı, kardeşliği sabırla filizlendiren, tüm bu zorluklar arasında 'İyi ki Öğretmenim' diyen koca yürekli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü içtenlikle kutluyorum. Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, görevi başında şehit olan ve ahirete irtihal eden öğretmenlerimizi rahmetle saygıyla anıyorum" ifadelerine yer verdi. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi