Ordu TOBB Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi’ne gerçekleşen ziyarete, Ordu TSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Levent Karlıbel, Meclis Başkanı Necat Avcı, Yönetim Kurulu Üyeleri Akın Şahin, Nevzat Yavuz’, Ercan Tapanoğlu, Hüseyin Avni Kalafat, Emre Yılmaz ve Adnan Menderes Doğruyol katıldı.

Gerçekleşen ziyarette konuşan Ordu TSO Başkanı A. Levent Karlıbel; “Öncelikle sizlerin nezdinde tüm öğretmelerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. Yıllardır her zaman eğitimle ile iç içe olduk. Bundan sonraki süreçte de hem oda olarak, hem de şahsen olmaya devam edeceğiz. Geleceğin işi mi doğru, işin geleceği mi diye bir slogan var dünyada, sizlerin sayesinde de yeni nesil hangisinin olduğunu öğrenecektir. Bir kez daha sizlerin ve laik ve demokratik Türkiye Cumhuriyeti’nin teminatı olan kıymetli tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum.” İfadelerine yer verdi.

Daha sonra Ordu TSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Levent Karlıbel, Meclis Başkanı Necat Avcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, okul yöneticileri ile birlikte okulu gezerek, okul hakkında istişarede bulundu. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi