Ordu U-16 Ligi’ne şampiyon tamamlayarak Giresun’da U16 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe maçlarına giden Orduspor 1967 A.Ş. ilk maçından galibiyetle ayrılmıştı. Erzincan Spor Kulübü U-16’yı 2-1 yenen Mor-Beyazlı ekip, grubun ikinci maçında ise Yomraspor U16 ile karşılaştı.

Giresun 15 Temmuz Sahası’nda oynanan grubun maçın 90 dakikasında gol sesi çıkmazken, maç uzatmaya gitti. Karşılaşmanın uzatma anlarında da gol olmayınca U16 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Bölge finaline yükselen takımı penaltılar belirledi. Yomraspor U16, Orduspor 1967 A.Ş. U16 karşısında penaltılar sonrasında 4-2 galip ayrılarak büyük sevinç yaşadı.

Orduspor 1967 A.Ş. U16 antrenörü Mahmut Nambaş maçtan sonra yaptığı açıklamada “Bugün oynadığımız yarı final maçını penaltılarda kaybettik, çok üzgünüz. Bütün oyuncularımızı üstün gayret ve çabalarından dolayı tebrik ediyorum. Gelecek onların, bu güzide takımımıza destek veren Savaş Şimşek başkanımıza ve değerli yönetim kuruluna Adem Akça as başkanımıza, bütün altyapı hocalarımıza, emekçi çalışan personelimize, bize destek veren spor paydaşlarımıza, taraftarlarımıza, emeği geçen gönlü ve duası bizimle olan herkese oyuncularım şahsım ve hocalarım adına çok teşekkür ederim” dedi.

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi