2022-2023 sezonu öncesinde teknik direktör Cahit Erçevik ile resmî sözleşme imzalayan ve transfer çalışmalarına başlaması beklenen Orduspor 1967 A.Ş.‘de, birçok futbolcuya gelen tekliflerde değerlendirilirken sözleşmesi sona eren Ahmet Batuhan Akyüz takımdan ayrılarak  Spor Toto 1.Lig’e sıçrayış yaptı.


2021-2022 sezonu başında Orduspor 1967 A.Ş.'ye Criptoswaps Çatalcaspor'dan transfer edilen 22 yaşındaki savunma oyuncusu Ahmet Batuhan Akyüz, yeni sezonda kariyerine Spor Toto 1.Lig’de mücadele edecek.

Bu sezon ligde 34 maça çıkan Ahmet Batuhan Akyüz, İçel İdman Yurdu mağlubiyetinin ardından yaptığı açıklamada: ''Büyük Orduspor 1967 A.Ş. taraftarları, sizleri maalesef çok kötü bir sonuçla üzdük. Ne yazık ki sezonu hiç istemediğimiz şekilde sonuçlandırdık. Bu alınan sonuçtan sonra ne yazık ki en az sizler kadar biz de hayal kırıklığı, üzüntü ve keder içindeyiz. Orduspor 1967 A.Ş. için oynamak benim için büyük şerefti. Sizlerin karşısında mücadele ettiğim için çok mutluyum, gururluyum. Elimden, elimizden geldiği kadar mücadele ettiğimizi size layık olmaya çalıştığımızı, arma için mücadele ettiğimizi bilmenizi isterim.'' demişti.

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi