Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ve Eşi Yeter Yılmaz, Siirt’te terör örgütünün hücre evlerine düzenlenen operasyonda şehit olan Özel Harekatçı Yalçın Yamaner’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

 

Cumartesi günü Ordu Büyükşehir Belediyesi Meydanı’nda gerçekleştirilen ve binlerce vatandaşın katıldığı cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlanan şehit polis Yalçın Yamner’in ailesine taziye ziyareti gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, şehidin kızları 11 yaşındaki Begüm ve 9 yaşındaki Betül ile yakından ilgilendi.

 

Şehidin ailesinin artık devlete emanet olduğunu söyleyen Yılmaz; “Şehit polisimiz Yalçın Yamaner gibi kahramanlar olduğu sürece Türk milletinin hiçbir zaman sırtı yere gelmez. Şehidimiz ailesi artık bize emanet. Cumhurbaşkanımızın da talimatıyla şehidimizin ailesine yeni bir ev alacağız. Kahraman polisimiz Yalçın Yamaner'in iki evladı bizim de evladımızdır. Tüm eğitim masraflarını üstleneceğiz. Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da şehit ailemizi arayarak taziyelerini iletti. Allah bu vatan için şehit düşen ve gazi olan kahraman güvenlik güçlerimizden razı olsun. Şehidimizin emaneti emanetimizdir.” dedi. Ordu Yorum

 

Editör: Haber Merkezi