Çebi Fındık Sanayi ve Nakliyat Ticaret Ltd Şti 3 .kuşak temsilcilerinden işadamı Hasan Çebi Orduspor’a talip olabilir. Orduspor’un 17-24 Haziran tarihleri arasında tüzük değişikliği nedeniyle yapacağı Genel Kurul’un ardından yapmayı planladığı Olağanüstü Genel Kurul öncesinde sıcak saatler yaşanıyor. 50 yılda Bölgesel Amatör Lig’e düşen Orduspor’u yeniden ayağa kaldırabilmek için Kulüp Başkanı Yaşar Pamuk adayları beklediğini belirtirken Ahmet Serdar’dan sonra Hasan Çebi’nin de adaylığı koyacağı söylentileri artmaya başladı.


Önce Ahmet Serdar, şimdi de Hasan Çebi !


Orduspor’da Temmuzayı içerisinde gidilmesi planlanan Olağanüstü Genel Kurul öncesinde, henüz resmiyet kazanmasa da Ahmet Serdar aday olacağını belirtmişti. Ahmet Serdar’ın ardından Nedim Türkmen döneminde Başkan Yardımcısı olan Ahmet Çebi’nin aday olması bekleniyor. Çebi’nin Başkan Yardımcılığı dönemimden tecrübesi olması Orduspor camiasını heyecanlandırıyor.

4 yıl önce istifa etmişti

Orduspor eski Kulüpp Başkanı Nedim Türkmen’in 2012 yılında yaptığı Genel Kurul sonrasında yönetime giren ve Başkan Yardımcısı görevini yapan Hasan Çebi, Orduspor’un Süper Lig’den düştüğü sezon istifa etmişti. 25 Haziran 2013 tarihinde eski Kulüp Başkanı Nedim Türkmen’in “güven tazelemek için genel kurula gitmemesi” nedeniyle istifa eden Çebi, 4 yıl sonra Başkan olarak tekrar kulübe geri dönebilir.

Destekleri bitmedi


Çebi Fındık Sanayi ve Nakliyat Ticaret Ltd Şti 3 .kuşak temsilcilerinden işadamı Hasan Çebi, Orduspor’daki görevinden istifa etmesinden sonra desteklerine devam etmişti. Çebi, 2014-2015 sezonunda ise Kulübün şort reklam sponsoru da olmuş ve takım o sezon ÇEBİ logolu şortlarla sahaya çıkmıştı.

Projeleri hazır gibi


Hasan Çebi, Orduspor’un Tesislerden atılmasının ardından her türlü maddi ve manevi desteğe hazır olduğunu dile getirirken, özellikle eski kulüp binası’nda yaşamaya çalışan Orduspor için binayı onaracağını dile getirmişti. Çebi’nin nasıl olacağı, ne amaçla kullanılacağı ve ilgili tüm görselleri projesinin hazır olduğunu dile getirmişti. Aynı zamanda Hasan Çebi’nin teknik direktör ve futbolcu olarak görüştüğü isimlerin olduğu, aday olması ve kongreyi kazanmasını halinde en kısa zamanda takımı kuracağı söyleniyor. Ordu Yorum / Samet Karadağ
Editör: Haber Merkezi