Zengin, şu açıklamalarda bulundu: “Çalışanların alım gücünün artırılmasının en önemli yollarından birisi enflasyondan arındırılmış bir iyileştirilme yapılmasıdır. Bunun yolu da Refah payının kalıcı hale getirilmesidir. Biz ek zam meselesini gündemde tutmaya devam edeceğiz"
"Vergide adaletin sağlanabilmesi için kamu görevlilerinin ücretlerinin vergi oranı %15'e sabitlenmelidir"
"Sözleşmeli, Vekil, Fahri, İHS'li, Kamu dışı vs. gibi çalışan arkadaşlarımızın tümü kadroya alınmalıdır ve sözleşmeli istihdam modeline son verilmedir"
"Plan ve Bütçe Komisyonu'nda yer alan heyetimizle taleplerimizi yine gündeme taşıdık. Dışarıdan konuşanlar esas konuşulacak olan milletin meclisinde yoktu! Türkiye Kamu-Sen her zaman memurun meselesine sahip çıkmıştır, çıkmaya devam edecektir"
"Kamu çalışanları artık yetkiyi Türkiye Kamu-Sen'e, Türk Sağlık-Sen e vermelidir. Bizim memurlarımıza karşı sorumluluğumuz ve sorumluluktan asla kaçmayız. Testiyi kıranla taşıyan artık ayırt edilmelidir" Haber Merkezi