2022-2023 sezonu öncesinde özellikle Ordu Futbolu'nda hareketli saatler yaşanmaya başladı. Ordu Valisi Tuncay Sonel'in, Samet Karadağ ile özel röportajı sonrasında Orduspor konusunda yaptığı çalışmaların gündeme bomba gibi düşmesi sonrasında faal olarak üç yıldır liglerde mücadele etmeyen Orduspor'un yeniden sahalara döneceğinin ihtimali ortaya çıktı.

Ordu Valisi Tuncay Sonel, 16 aydır sürdürdükleri çalışmalar sonrasında 180 Milyon Lira olan Orduspor'un borcunu 8.6 Milyon Liraya kadar düşürdüklerini ve Orduspor'un Ordu 2.Amatör Lig'den yeniden liglere dönüş yapacağını belirtmişti. Sosyal medya hesabından yeni bir açıklama yapan Sonel:''3.Lig'de 3 takımımız var. Mekanın asıl sahibi geliyor. İkinci amatörden başlayacak heyecan. 8 Mart 1967 yılında kurulan, TFF Sicil no 188 ve kütük no 052 001 193 olan, şehrimizin ve ülkemizin değerini yaşayacağız. Orduspor.'' dedi.

Tuncay Sonel, yaptığı paylaşımda ise dört farklı görsel kullanarak Orduspor, 52 Orduspor Futbol Kulübü, Orduspor 1967 A.Ş. ve Fatsa Belediyespor takımlarının geçmişini belgelerle paylaştı.

SAMET KARADAĞ / ORDU YORUM

Editör: Haber Merkezi