Ordulu Karadeniz ailesinin 3 çocuğunun en küçüğü olan Zeynep 2015 yılında 9 yaşındayken evinde kalp krizi geçirdi. Doktorlar Zeynep’in hayata tutunmasının çok zor olduğunu söylese de hiçbir zaman vazgeçmeyen aile, Zeynep’i kendi imkanlarıyla yaşama bağladı.

Zorlu bir tedavi süreci geçiren ve hala da tedavisine çeşitli illerde devam edilen Zeynep’in iyileşme sürecinin hızlanması için tedavinin aksamadan sürmesi gerektiğini belirten baba Naim Karadeniz; “

Zeynep çok sağlıklı bir çocuktu. Daha önce hiçbir rahatsızlığı yoktu. Evde 9 yaşındayken bir kalp krizi geçirdi. Doktorlar suçiçeğine bağlı olduğunu söyledi. Beyninde hasar oluşan Zeynep, konuşma ve hareket etme yetisini kaybetti. Yapılan tedaviler sonucu Zeynep şuan konuşabiliyor. Çalmadığım kapı kalmadı. Yerimi yurdumu her şeyimi sattım. Büyük oğlum üniversitede okuyor. Ortanca kızım üniversiteye hazırlanıyor. İnşaatlarda çalışıyorum. Vatandaşlarımızın yardımıyla ayakta durmaya çalışıyorum. Zeynep şuanda 15 yaşında. Zekasında hiçbir problem yok. Doktorlar bize konuşamaz demişti ama Zeynep konuşuyor sadece yürüyemiyor. Biz yürümesini istiyoruz bunun için de iyi bir tedavi gerekiyor. Doktorlar yürümemesi için hiçbir neden yok diyorlar.” Dedi.

Desteğe ihtiyacım var!

Maddi güçlük çektiğini ifade eden Baba Karadeniz; “Zeynep’in yurt dışından gelen ilaçları var. Ayrıca özel fizik tedavi yaptırıyorum evde çünkü tedavinin aksamaması lazım. Diğer masraflar da var yetişmek çok zor artık. Bunun için maddi desteğe ihtiyacım var. Evlatlarım için ayakta durmaya çalışıyorum. Zeynep’in yatağa mahkum olmasını istemiyorum en azında kendi ihtiyaçlarını görebilsin.” Diye konuştu.

Zeynep yatağa mahkum olmasın!

Şimdiye kadar gördüğü fizik tedavinin kızı için faydalı olduğunu değinen Karadeniz; "Doktorlarımız Zeynep'in iyi bir yerde uzman ekiplerce alacağı fizik tedavinin daha faydalı olacağını söylüyorlar. Bunun için de yetkililerden ve hayırseverlerden destek bekliyoruz. Biz istiyoruz ki Zeynep yatağa mahkum olmasın, kendi ihtiyaçlarını rahatlıkla görebilesin."  Dedi. Ordu Yorum/Neşe Çakar Erkin

Editör: Haber Merkezi