Hükümet memur zamlarını açıkladı. Memurlar, şaşkın duyduklarına inanamadılar, birbirlerine soruyorlar, hatta bazıları bana bir cimcik atsana diyor.
Aylarca bu ülkede memur zammı konuşuldu. Beklentiler yüksekti. Hükümetin açıkladığı 3+3 memur zammı tam bir hayal kırıklığı ve travma yarattı.
Hani enflasyonun karşısında işçi, memur, esnaf ezdirilmeyecekti.
Hatırlayalım referandum sürecinde memura sendikalaşma hakkı verilecek, özlük hakları ve ücretlerin de, sosyal sorumluluk konularında iyileştirmeler yapılacaktı. Olmadı yapamadılar, koca ülkenin memurlarının şahsiyetleri ile oynadılar. Adeta onları dilenci yerine soktular. Aylarca umutlarını tüketmeden bekleyen memurlara hükümetten koskoca bir hiç geldi. Memurları dilenci sınıfına soktular.
Beklentilerine yanıt alamayan memurlar, bu uygulamanın karşılığını haklı eylemlerle meydanlarda vereceğini umuyorum.
Hükümet bir kandırmacının içinde kalmıştır. 3+3 ile masaya oturmuş ve yapılacak pazarlık sonunda 4+4'e bağlayacaktır.
Oysa doğalgaza, benzine, elektriğe,  ilimizde dahi toplu taşıma  araçlarına yapılan zamlar her kesimden insanımızın belini bükmüştür.
Geçenlerde özel bir işim nedeni ile Ünye ilçesine gitmek üzere araç beklerken 5 kişilik bir urubun yanımıza yaklaşan münübüs sürücüsü ile  pazarlık yaptığına şahit oldum. Evet 5 kişilik bir aile bırakınız tatile geziye gitmeyi akrabalarını dahi ziyaret edebilecek durumdan yoksun bırakılmıştır. Bir başka vatandaşımız aylardır eşinin aile büyüklerini ziyaret edemediğine dem vurmuştur. Hep gider, hep gider ama, gelirden yoksun olan işçim, memurum, esnafım, çiftçim zor durum da bırakılmıştır. Bunu birilerinin görmesini istemekteyiz.
Yapılan zamlarla insanları sıkıntıların içine bırakan zihniyet, bu olumsuz ortamın giderilmesine çare olması gerekir. 
Evet, millet aç, millet sefil, milli gelir 10.000 doların aşıldığı yerde halkın hak ettiği sosyal refaha ulaşamaması, kendi payını alamaması düşündürücü olması gerekir. Kimsesiz, fakir, garip bir genç ben bunlara hakkımı helal etmiyorum diyor. 
Siz ediyor musunuz?
GÜNÜN SÖZÜ: Alma garibin ahını  çıkar aheste aheste
Hükümet memur zamlarını açıkladı. Memurlar, şaşkın duyduklarına inanamadılar, birbirlerine soruyorlar, hatta bazıları bana bir cimcik atsana diyor.Aylarca bu ülkede memur zammı konuşuldu. Beklentiler yüksekti. Hükümetin açıkladığı 3+3 memur zammı tam bir hayal kırıklığı ve travma yarattı.Hani enflasyonun karşısında işçi, memur, esnaf ezdirilmeyecekti.Hatırlayalım referandum sürecinde memura sendikalaşma hakkı verilecek, özlük hakları ve ücretlerin de, sosyal sorumluluk konularında iyileştirmeler yapılacaktı. Olmadı yapamadılar, koca ülkenin memurlarının şahsiyetleri ile oynadılar. Adeta onları dilenci yerine soktular. Aylarca umutlarını tüketmeden bekleyen memurlara hükümetten koskoca bir hiç geldi. Memurları dilenci sınıfına soktular.Beklentilerine yanıt alamayan memurlar, bu uygulamanın karşılığını haklı eylemlerle meydanlarda vereceğini umuyorum.Hükümet bir kandırmacının içinde kalmıştır. 3+3 ile masaya oturmuş ve yapılacak pazarlık sonunda 4+4'e bağlayacaktır.Oysa doğalgaza, benzine, elektriğe,  ilimizde dahi toplu taşıma  araçlarına yapılan zamlar her kesimden insanımızın belini bükmüştür.Geçenlerde özel bir işim nedeni ile Ünye ilçesine gitmek üzere araç beklerken 5 kişilik bir urubun yanımıza yaklaşan münübüs sürücüsü ile  pazarlık yaptığına şahit oldum. Evet 5 kişilik bir aile bırakınız tatile geziye gitmeyi akrabalarını dahi ziyaret edebilecek durumdan yoksun bırakılmıştır. Bir başka vatandaşımız aylardır eşinin aile büyüklerini ziyaret edemediğine dem vurmuştur. Hep gider, hep gider ama, gelirden yoksun olan işçim, memurum, esnafım, çiftçim zor durum da bırakılmıştır. Bunu birilerinin görmesini istemekteyiz.Yapılan zamlarla insanları sıkıntıların içine bırakan zihniyet, bu olumsuz ortamın giderilmesine çare olması gerekir. Evet, millet aç, millet sefil, milli gelir 10.000 doların aşıldığı yerde halkın hak ettiği sosyal refaha ulaşamaması, kendi payını alamaması düşündürücü olması gerekir. Kimsesiz, fakir, garip bir genç ben bunlara hakkımı helal etmiyorum diyor. Siz ediyor musunuz?
GÜNÜN SÖZÜ: Alma garibin ahını  çıkar aheste aheste