Sezonun ilk yarısını ligde 6.sırada bitiren ve zirve hesapları için kadroya takviye yapmak isteyen 52 Orduspor Futbol Kulübü'nde ilk transfer ortaya çıktı. Teknik Direktör Cüneyt Tiryaki'nin raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına başlayan Kulüp Başkanı Şükrü Bodur ve transfer komitesi, Silahtaroğlu Vanspor Futbol Kulübü'nde kadro dışı kaldıktan sonra sözleşmesini fesih eden Güney Tutcuoğlu ile her konuda anlaştı.

Daha önce forma giydiği Silahtaroğlu Vanspor Futbol Kulübü ile sezon başında yeniden anlaşan ve takıma dönen 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, sezonun ilk yarısında forma giydiği takımda 12 maça çıkan ve 3 gol atan Tutcuoğlu Aralık ayından bu yana ise kadro dışı bırakılmıştı. 2.Lig ekibi Silahtaroğlu Vanspor Futbol Kulübü ile yollarını ayıran Güney Tuzcuoğlu'nun 52 Orduspor Futbol Kulübü'nden gelen teklifi kabul ettiği öğrenildi.

Darıca Gençlerbirliği altyapısında futbola başlayan Güney Tutcuoğlu kariyerinde birçok farklı takımda profesyonel liglerde forma giydi. Hem orta saha hem de on numara mevkiinde forma giyen Tutcuoğlu, şu ana kadar oynadığı takımlarda 178 karşılaşmaya çıkıp 60 gol ve 13 asistlik performans ortaya koydu.

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi