2021-2022 sezonu başında Orduspor 1967 A.Ş.'ye Criptoswaps Çatalcaspor'dan transfer edilen 22 yaşındaki savunma oyuncusu Ahmet Batuhan Akyüz, taraftarlara seslendi. Ahmet Batuhan Akyüz, takımın bu sezon gösterdiği performans sonrasında Play-Off'lara kalmasıyla 2.Lig hedefine çok yaklaştıklarını ancak İçel İdman Yurdu Spor Kulübü maçıyla çok üzüldüklerini söyledi.

Bu sezon ligde 34 maça çıkan Ahmet Batuhan Akyüz yaptığı açıklamada: ''Büyük Orduspor 1967 A.Ş. taraftarları, sizleri maalesef çok kötü bir sonuçla üzdük. Ne yazık ki sezonu hiç istemediğimiz şekilde sonuçlandırdık. Bu alınan sonuçtan sonra ne yazık ki en az sizler kadar biz de hayal kırıklığı, üzüntü ve keder içindeyiz. Sezon içerisinde 35 haftalık süreçte sizlerle beraber üzülüp sevinmenin vermiş olduğu mutluluğu en içten duygularla yaşadım, yaşadık. Orduspor 1967 A.Ş. için oynamak benim için büyük şerefti. Sizlerin karşısında mücadele ettiğim için çok mutluyum, gururluyum. Elimden, elimizden geldiği kadar mücadele ettiğimizi size layık olmaya çalıştığımızı, arma için mücadele ettiğimizi bilmenizi isterim.'' dedi.

Bu sezon ligde iki kez fileleri havalandıran ancak Play-Off Yarı Final rövanş maçında kırmızı kart gören Ahmet Batuhan Akyüz: ''İlk geldiğim günden beri yanımda olan, evimde hissettiren zor zamanlarımızda yanımda olan sohbetini dostluğunu esirgemeyen sevgili başkanımız değerli insan Savaş Şimşek’e çok teşekkür ederim. Sezon başında yoğun ısrarlarlarıyla bana bu camiada olma şansını ve sorumluluğunu veren Evren Hocam'a, sezona birlikte başladığımız değerli insan Telat Hocama ve ekibine, zor zamanda takımımıza sahip çıkan, yapılan her hatada arkamızda duran bize hocalığın yanında ağabeylik yapan büyük fedakarlıklarla kulübümüze gelip bize bu heyecanı yaşatan Cahit Hocama ve ekibine, aşçısından masörüne malzemecisinden herkese teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun. Benden yana varsa hakkım helal olsun. halkınızı helal edin.'' ifadelerini kullandı.

SAMET KARADAĞ / ORDU YORUM

Editör: Haber Merkezi