Orduspor Kulübü resmi sitesinde de sosyal medya ile ilgili açıklama yapmışken, hali hazırda konunun üzerine konuşulması gerektiğini düşündüm.

Yaptığımız iş gereği sosyal medyayı en yakından takip etme görevi bize düşüyor. Sporcular, yöneticiler, taraftarlar sosyal medyada neler yazıyorlar, neler paylaşıyorlar. Bunları takip etmek günibirlik olmasa da düzenli olarak bakmak bize düşen görevlerden bir tanesi. Bazı isimler sosyal medyayı çok iyi kullanırken, bazı isimler ise sosyal medyayı mahalle konuşmalarına çeviriyor.

Orduspor ile ilgili olarak artık sosyal medya öyle bir hal almış ki gereğinden fazla taraftarlar tarafından açılan sayfalar mevcut. Her konu hakkında, her futbolcu hakkında, her yönetici hakkında paylaşımlar yapıyorlar. Yaptıkları paylaşımların doğruluğunu ya da yanlışlığını tartışmayacağız ama en büyük yanlış o sayfaların yazdıklarına gereksiz cevaplar veren bazı yöneticilerde.

Orduspor Kulübü’nde sosyal medya mağduru olan birçok yönetici var. Sosyal medyada yazdıkları ile haklı olduğu konuda bile bütün okları kendine çekecek kadar amatörce paylaşımlar yapılıyor. Her zaman Orduspor’daki genç oyuncuların tecrübesizliği konuşuluyor ya sosyal medyanın tecrübesizleri de yöneticiler.

Kulübün resmi sitesinden yaptığı bu güzel açıklamaya yöenticiler de uyarsa o zaman olumsuz fikir ve görüşler yarı yarıya iner. !