A.Güçlü Şimşek / Ordu Yorum

Orduspor PTT 1.Lig’in 9. Haftasında bugün alt sıralardaki direkt rakibi Manisaspor ile çok önemli bir karşılaşmaya çıkıyor. Saat 13.30’da Manisa 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek.

Ordusporda cezalı olan Adem Sağlam bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Ayrıca sakatlıkları devam eden Emre Aygün,Martin Mutumba,Mesut Çaytemel ve Ümit Tütünci de forma giyemeyecek.Rakip Manisaspor’da da çok önemli iki oyuncu cezaları nedeniyle forma giyemeyecek. Manisaspor’da Mustafa Sarp ve Nikola Mikiç cezalı durumdalar.

Orduspor bu karşılaşmaya bu sezonki  dördüncü teknik direktörü Levent Devrim ile çıkacak.Ekibiyle birlikte Cuma günü takımın başında ilk antrenmanına çıkan Devrim,deplasmanda puan ya da puanlar arayacak. Takıma yeni katıldığı için Cuma ve Cumartesi günü yapılan antrenmanlara katılan Levent Devrim, takımı maça motive etmek için uğraşıyor. Maddi sıkıntılar nedeniyle zor günler geçiren Orduspor’un rakibi Manisaspor da büyük sıkıntılar yaşıyor. Ligde Orduspor’la aynı puana sahip ve ligin son sırasında bulunan Manisaspor da bu maça mutlak galibiyet parolasıyla çıkıyor. Çok zorlu geçeceği öngörülen karşılaşma televizyondan naklen yayınlanmayacak. Karşılaşma TRT Web TV aracılığıyla internet üzerinden izlenebilecek.

Orduspor’un maça ; Fomichev – Volkan Özcan – Tandia- Ufukhan-Hüsamettin-Emrullah-Landel-Ziya-Serdar-Umut-Yasin Sönmez 11’i ile çıkması bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi