Her yıl orman yangını ile karşılaşıyoruz. İhmal ve tedbirsizlik yüzünden ormanlarımız yanıyor. Ancak, bu yıl durum tamamen farklı. 44 ilde 208 farklı orman yangını çıktı. Belli ki sabotaj. Sabotajın kaynağı PKK.

Devlet her türlü tedbiri almak mecburiyetindedir. Devletimiz bu sefer gafil yakalandı.Orman yangınları konusunda yetersiz kaldı. Düşman, her zaman, boşluğu bekler ve oradan saldırır. Atalarımız SÜ (asker) UYUR DÜŞMAN UYUMAZ sözünü boşa söylememiş.

Orman yangınları bize önemli dersler verdi.

-Birincisi tedbirli olamlıyız. Her türlü imkanı kullanmak üzere hazırlıklı olmalıyız.

-İkincisi düşman bellidir. PKK. Bu sorunu kökten çözmemiz lazım. PKK'ya fikren ve uzaktan bulaşan herkesi bu ülke nimetlerinden uzaklaştırmamız lazım. Halen mecliste PKK lılar var. İlk yapılacak iş, fikren dahi yakın olanlar, VATANDAŞLIKTAN ÇIKARILMALIDIR. Zira, askere pusu kuran ve ormanı yakan bu ülke vatandaşlığını hak etmiyor..

-Üçüncü gerçek, uluslararında ortaya çıktı. Kim dost kim düşman belli oldu. Atalarımız ''Dost kara günde belli olur'' diyor. Yarıdımlar Türki Cumhuriyetlerden geldi. Azerbaycan tüm imkanlarını seferber etti.Müslüman diye geçinen Körfez ülkelerinden ve Suudilerden çıt yok: Bell ki onlar, Türkiyedeki felaketler ile ilgilenmiyor. Katar ve Ukrayna teşekkürü hak ediyor.

Müttefik olduğumuz Nato ülkelerine ne demeli?

Nato ülkeleri, 44 Vilayette çıkan yangınları ile ilgilenmediler. Türkiye yansa umurlarında değil. Sebebi bell. Yangınları PKK çıkarıyor. PKKnın arkasında, müttefiki olduğumuz Nato var. Amerika, PKK ve PYD ye yardım ediyor. Türkiye yanıyor, Nato seyrediyor.

Dost ve düşman belli oluyor.